header-logo3.png Cili Property
Show Filter

Tanah Pertanian 1.7 Ekar Zon Kediaman, Sg Buah, Jenderam, Dengkil, Sepang, Selangor

Sg Buah, Jenderam, Dengkil, Sepang | Date Posted: 20/10/2018

RM460,000

  • Property Type Agricultural Land
  • Tenure Freehold Malay Reserve
  • Lot Size 1.7 ekar

Description

FOR SALE!

Tanah Pertanian 1.7 Ekar Zon Kediaman, Sg Buah, Jenderam, Dengkil, Sepang, Selangor.

Asking RM470,000 Negotiable.

Property Class: Land For Sale.
Type: Agricultural Land.
Title Type: Individual.
Occupancy: Vacant.
Land Area: 1.7 Ekar.
Tenure: Freehold Malay Reserve.

Perrrgghhh!! Murah Giler Tanah Tepi Hway Plus sebelah Exit Tol Putra Mahkota ni..Biasa org jual 1 ekar at least 600k. Sekarang owner nak Let Go Harga Nak Tau Berapa 499K Nego beb utk 1.7 Ekar..

Tunggu jap kita revive sikit lagi harga 460K Nego amacam..ada berani offer? . . . . Freehold Malay Reserve. Kategori Pengguna Tanah - Tiada. Sekatan Kepentingan Tanah - Tiada. That mean tanah ni boleh buat apa sahaja aktiviti pembangunan spt perumahan, pertanian, penternakan etc. tak terikat pada satu2 kategori penggunaan tanah shj.

Ada easy access direct ke tanah tapi kena pakai 4x4 lah, kalau pakai kereta tertinggal lantai kereta nanti kena sagat bonggol huhu..Jgn buat giler..haha.. Tanah lapis ke 2 sahaja dari Hway Plus KL-Seremban betul2 facing Putra Satu, Bandar Seri Putra..

Buatnya tiba2 UM Land pegi beli tanah seberang Hway Plus tu mau pemilik boleh letak harga at least 1 JUTA Seekar beb. Kalau tanah 1.7 ekar senang2 boleh jual busuk2 pun 1.7 JUTA, saya ulangi 1.7 JUTA, JUTA, bukan Ratus Ribu lagi beb..tak pasal2 jadi "Jutawan Alaf Baru"..

Jadi kepada peminat Tanah Tegar yg nak beli simpan buat aset @ pesara yg minat nak berkebun spt buat dusun durian musang king, ternakan ikan, lembu @ kerbau memang sesuai sgt tanah ni coz tanah agak landai dengan sedikit berbukit tapi ada alur air kecil utk sumber air di tengah2 tanah.

Peerrrrgghhh...jangan buang masa. Kasi call, sms,wasap 1x kita buat appointment pegi view tanah n offer je berapa harga beli jangan takut selebihnya biar En Wang gosok Tuan Tanah kasi jual cepat2..

Nah apa lagi..No hphone kat bawah..

En Wang 012-9185187.
PEA 1073.
www.zamri.rescom.my
FB: Jual Beli Hartanah KL Selangor.
NiagaHartanah.com

1877

Features

Map


[1]
[2] Kampung-Sungai-Buah
[3] Dengkil [4] Selangor

2.8916052 101.7507315 vx Check

Become a Real Estate Agent

We're looking for a highly motivated, super-organized self-starter.